Alta gastronomia silvestre amb vistes al Mediterrani
Catalunya és en l’actualitat és un dels indrets del món amb més restaurants d’alt nivell en qualitat gastronòmica. Alguns dels seus establiments actuals o en el passat recent han reescrit la història de la cuina contemporània. En molts d’ells i en especial a El Celler de Can Roca, a qui Evarist March representa amb el projecte Terra Animada, la seva cuina s’explica també a través de la connexió amb el territori, el paisatge i els ingredients d’origen natural.
En aquesta sortida podràs fer un recorregut que connecta les plantes silvestres del Celler Alta Alella, i la seva relació amb els plats i begudes més simbòliques de l’Alta Gastronomía catalana.
Una passejada fresca, molt diferent, animada, provocadora i sobretot molt contemporània per acabar amb un tast de vins amb vistes al Mediterrani.

Dissabte 18 de maig

Lloc: Celler Alta Alella

11:00 – 14:00

Preu:

38,00€

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!.