Del granit a la pansa blanca: Gaudint del terrer de la DO Alella

Un matí de passeig entre vinyes on tranquil·lament poder gaudir aprenent dels orígens més antics del paisatge i la relació entre el terreny i els vins que s’hi fan.

Al llarg del camí podrem descobrir-hi per exemple, perquè els nostres turons de la DO són arrodonits i baixos, d’on surten els colors de les terres o perquè llueixen tant els nostres terrers o com es relacionen amb la natura, l’agricultura i el món del vi.

Així doncs passejarem per posar atenció a les arrels dels vins de Can Roda!

La visita acabarà amb un tast de vins i una degustació de plats relacionada amb la temàtica del dia.

Guia: Evarist March

L’activitat inclou:

-Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert

-Acompanyament amb tapes fetes a mida per l’ocasió amb ús d’ingredients silvestres de Can Roda.

-Assessorament posterior a l’activitat: identificació d’imatges o dubtes durant una setmana.

Diumenge 26 de Febrer

Lloc: Celler Can Roda

(Martorelles)

9:30-13:30

Preu: 35€

– 50% de descompte : Nens entre 5 i 12 anys

– Gratuït: Menors de 5 anys

En cas de cancel·lació de la sortida per motius meteorològics o condicions del camp, es farà una proposta des de la organització de dues noves dates o es crearà un val per usar en altres sortides. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per una causa de força major justificada.

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!