Els aromes de la Natura: coneixent Can Roda a través del nas!

Parlar de vi és parlar d’aromes i aquesta sortida està adreçada als amants de les fragàncies que ens envolten, tant a la vinya com a la natura de Can Roda.

Farem un passeig per l’entorn immediat de les vinyes per gaudir aprenent de la infinitat de plantes que ens delecten amb olors de tota mena: mentolades, cítriques, resinoses, olioses i moltes més.

Som una terra on el territori ens parla de la cultura a través del nas i la seva relació amb el món de la cuina i el vi.

La visita acabarà amb un tast de vins i una degustació de plats relacionada amb la temàtica del dia.

Guia: Evarist March

L’activitat inclou:

-Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert

-Acompanyament amb tapes fetes a mida per l’ocasió amb ús d’ingredients silvestres de Can Roda.

-Assessorament posterior a l’activitat: identificació d’imatges o dubtes durant una setmana.

Diumenge 23 de juliol

Lloc: Celler Can Roda

(Martorelles)

9:30-13:30

Preu: 35€

– 50% de descompte : Nens entre 5 i 12 anys

– Gratuït: Menors de 5 anys

En cas de cancel·lació de la sortida per motius meteorològics o condicions del camp, es farà una proposta des de la organització de dues noves dates o es crearà un val per usar en altres sortides. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per una causa de força major justificada.

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!