Gastronomia silvestre: un mercat natural al voltant de la vinya

Des del llarg dels inicis de l’història humana hem trobat en la natura una infinitat d’aliments vegetals silvestres que ens han nodrit fins avui.

Encara ara dotzenes de plantes diverses del costat de casa ens són ben útils per bé que sovint encara poc conegudes.

Des d’una amanida saludable a una decoració o un còctel de benvinguda són algunes de les moltes aplicacions que diàriament es poden fer.

En aquesta passejada ens endinsarem a la gastronomia més saludable i silvestre al entorn de la vinya, perquè puguis gaudir de passejar i aprendre com fer noves receptes creatives i millorar la teva salut i creativitat a la cuina.

La visita acabarà amb un tast de vins i una degustació de plats relacionada amb la temàtica del dia.

Guia: Joan Farré

L’activitat inclou:

-Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert

-Acompanyament amb tapes fetes a mida per l’ocasió amb ús d’ingredients silvestres de Can Roda.

-Assessorament posterior a l’activitat: identificació d’imatges o dubtes durant una setmana.

Diumenge 16 d’abril

Lloc: Celler Can Roda

(Martorelles)

9:30-13:30

Preu: 35€

– 50% de descompte : Nens entre 5 i 12 anys

– Gratuït: Menors de 5 anys

En cas de cancel·lació de la sortida per motius meteorològics o condicions del camp, es farà una proposta des de la organització de dues noves dates o es crearà un val per usar en altres sortides. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per una causa de força major justificada.

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!