Maridatge amb flors silvestres mediterrànies i vins de l’Empordà

Recorre la Finca Bell-lloc i els seus voltants amb el biòleg Evarist March a la recerca de plantes i flors que ens acompanyaran al maridatge de 4 vins Brugarol.

Maridatge amb flors silvestres mediterrànies i vins. Una mirada singular i original que combina al paladar, el paisatge vegetal i la història a través del vi. L’activitat es presenta en dues parts diferenciades: un passeig per l’entorn cultural de la Finca Bell-lloc i els voltants per descobrir les herbes i flors aromàtiques del territori, i una degustació de vins maridats amb flors al Celler Brugarol.

Dissabte 6 d’abril

Lloc: Celler Brugarol

Finca Bell-lloc- Palamós

10:00 – 13:00

Preu:

55,00€

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!.