Taller de Vermut entre vinyes a l’Empordà
Farem un passeig amb el nostre botànic de capçalera, l’Evarist March, per a endinsar-nos en el món d’aquest vi aromatitzat amb herbes mediterrànies tant tradicional que és el vermut.
Descobrirem un bon grapat de plantes que creixen entorn les vinyes i que personalitzaran el nostre vermut: camamilla, fonoll, malva, farigola, plantatge, etc. El vermut és una beguda d’autor; n’hi ha tants com persones en produeixen i no hi ha dues anyades iguals. Aprendrem les bases per a crear un vermut personalitzat, al nostre gust. Només caldrà escollir una bona combinació d’herbes per a mostrar l’essència del nostre paisatge mediterrani!
En acabar el taller farem un berenar amb degustació de productes de La Vinyeta i dels nostres pares carnissers.

Dissabte 26 d’octubre

Lloc: Celler La Vinyeta

16:30-18:30

Preu:

Adults 29.50 €

Menors 15.50 €

Gratuït menors de 3 anys

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!.