Tast de lluna plena. Un passeig pels aromes en lluna plena entre les vinyes del Celler de Can Roda

Un passeig pels aromes en lluna plena entre les vinyes del Celler de Can Roda.

La lluna és màgica i ens permet una manera diferent d’acostar-nos a la natura. De nit els aromes esdevenen els protagonistes de les plantes i el territori. En aquesta passejada entre vinyes i natura ens endinsarem al món de les olors i el món dels vins sota la llum de la lluna plena.

Guia: Joan Farré

L’activitat inclou:

-Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert

-Acompanyament amb tapes fetes a mida per l’ocasió amb ús d’ingredients silvestres de Can Roda.

-Assessorament posterior a l’activitat: identificació d’imatges o dubtes durant una setmana.

Dissabte 29 de juliol

Lloc: Celler Can Roda

(Martorelles)

20:00-22:30

Preu: 35€

– 50% de descompte : Nens entre 5 i 12 anys

– Gratuït: Menors de 5 anys

En cas de cancel·lació de la sortida per motius meteorològics o condicions del camp, es farà una proposta des de la organització de dues noves dates o es crearà un val per usar en altres sortides. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per una causa de força major justificada.

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!