Benestar a través de les plantes: remeis naturals al voltant de la vinya

La salut es troba a l’abast de la mà des de temps immemorials a la natura, sobretot en les plantes mediterrànies que han estat la font de benestar com a herbes remeieres o bé com a aliment.

En un passeig molt tranquil entre vinyes, prats, matollars i boscos mediterranis, podrem aprendre els usos de les plantes del nostre entorn, des dels més tradicionals fins als més moderns: com ajudar a guarir un constipat, a vitalitzar-nos o ajudar a la digestió.

Ens aturarem en diversos entorns de la finca de Can Roda per descobrir on trobar-les, com són, com identificar-les fàcilment i les seves aplicacions tant per a la salut al plat o bé com a possibles remeis.

La visita acabarà amb un tast de vins i una degustació de plats relacionats amb la temàtica del dia.

Guia: Joan Farré

L’activitat inclou:

-Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert

-Acompanyament amb tapes fetes a mida per l’ocasió amb ús d’ingredients silvestres de Can Roda.

-Assessorament posterior a l’activitat: identificació d’imatges o dubtes durant una setmana.

Diumenge 18 de juny

Lloc: Celler Can Roda

(Martorelles)

9:30-13:30

Preu: 35€

– 50% de descompte : Nens entre 5 i 12 anys

– Gratuït: Menors de 5 anys

En cas de cancel·lació de la sortida per motius meteorològics o condicions del camp, es farà una proposta des de la organització de dues noves dates o es crearà un val per usar en altres sortides. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per una causa de força major justificada.

Públic: General, no cal una formació prèvia especialitzada i seran també benvingudes les persones de diversos sectors professionals amb interès per la natura, la salut o l’alimentació i la cuina.

Dificultat: Baixa. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.

Transport: Recomanem usar el transport públic però també es pot venir en vehicles privats. Es potenciarà l’ús compartit de vehicles per tal de minimitzar l’impacte en el entorn. ¡En cas d’alguna dificultat en trobar transport, consulta’ns i buscarem la millor solució!