Preguntes Freqüents

Inscripcions i reserves

Com puc inscriure’m a una sortida / viatge organitzat?

Per participar a les sortides cal enviar les teves dades a través de info@naturalwalks.com o del formulari de contacte. Et contactarem de seguida per formalitzar la inscripció, confirmant la disponibilitat de la plaça, i t’indicarem les dades necessàries per efectuar el pagament (via paypal o ingrés en compte bancari). La reserva es farà efectiva una vegada efectuat l’ingrés.

Quin tipus d’assegurança és necessari per participar en les sortides?

Les activitats de Naturalwalks inclouen una assegurança d’accident per a tots els nostres clients.

Descomptes

Hi ha descomptes per a grups?

Tenim preus especials per a grups, jubilats, estudiants i nens. Si us plau consulteu-nos per a més informació.

Cancel·lacions

Les sortides es cancel·len en cas de pluja?

Algunes sortides es poden cancel·lar en cas de condicions del camp o climàtiques desfavorables. En aquest cas, rebreu un avís amb la màxima antelació possible. Si les condicions climàtiques no permeten la realització de l’activitat, Naturalwalks intentarà organitzar la mateixa sortida per a una altra data, on els confirmats de la primera sortida tindran prioritat d’inscripció. Si això no és possible, es guardarà l’import per a qualsevol altra activitat que no impliqui una altra empresa com a part de l’organització. Només es retornarà l’import de la inscripció si és per causa de força major justificada.

Puc cancel·lar la reserva d’una activitat ja pagada?

La devolució de la reserva es farà íntegrament sempre que la cancel·lació es faci en un termini anterior a una setmana. En cas de cancel·lacions amb 3 a 7 dies d’antelació, es retornarà el 50% de l’import pagat. En cas de cancel·lacions amb menys de 72 hores d’antelació, no es retornarà l’ import.

Públic

Quina mida tenen els grups?

Cada sortida compta amb un màxim de 15-18 persones. Els viatges s’organitzen per a grups d’entre 6 i -18 persones (depèn de la destinació).

No sóc molt esportista. Puc participar en les sortides?

Les nostres activitats estan dirigides a tot tipus de públic i no requereixen estar en una forma física fora del que suposaria una activitat moderada. En cas que, excepcionalment, alguna activitat requerís una preparació física especial, estarà indicat en la descripció de la mateixa.

En quins idiomes treballa Naturalwalks?

Principalment oferim les nostres activitats en anglès, francès, castellà o català. Per a grups que no dominin aquests idiomes, oferim l’oportunitat de portar un traductor especialitzat.

Logística

Què he de portar a les sortides?

Cal disposar d’un bon calçat esportiu o de muntanya, de sola no lliscant. A més, recomanem portar aigua o sucs per mantenir-se hidratat. Per als cursos i tallers s’indicarà el material necessari.

Totes les sortides són accessibles amb transport públic?

Les sortides a Barcelona i voltants són fàcilment accessibles amb transport públic. En els altres casos, s’organitzarà el transport conjunt en vehicles privats per evitar que cada persona hagi d’accedir amb el seu propi vehicle. També col·laborem amb un servei de carsharing per facilitar l’accés conjunt al punt de partida de cada sortida o t’ajudem en el lloguer d’un vehicle si cal.

Protecció de dades

Per a què s’utilitzaran les meves dades personals (mail, nom…)?

Les dades facilitades per l’usuari per l’alta de butlletí informatiu s’utilitzaran exclusivament per enviar informació referent a les ofertes de Naturalwalks. Les dades facilitades per l’usuari a través del formulari de contacte s’utilitzaran exclusivament per respondre a les preguntes indicades per l’usuari. En cap cas aquestes dades se cediran a altres persones / empreses ni s’utilitzaran amb altra finalitat.